Quantum Touch

Wat is Quantum-Touch?

Quantum-Touch is een healing-techniek die er voor zorgt dat de beoefenaars door middel van ademhalings- en meditatietechnieken de vibratie van hun handen tot een hoge frequentie opvoeren.

Degene die wordt behandeld, kan zich aan deze hoge frequentie aanpassen, waardoor het healing proces in gang wordt gezet.

In tegenstelling tot hetgeen wat altijd wordt verondersteld, is de persoon die wordt behandeld de healer. De lichaamsintelligentie bepaalt zelf waar de energie naar toe gaat.
Als therapeut hebben wij geen invloed op de snelheid waarmee de healing plaatsvindt.

Hoe werkt het?

Door een lichte aanraking en het gebruik van verschillende ademhalingstechnieken wordt het lichaam in staat gesteld door de verhoogde trilling zichzelf zoveel mogelijk te genezen.
De cliënt ervaart al vrij snel de eerste effecten op zowel lichamelijk al geestelijk niveau.

Quantum-Touch spoort het lichaam aan, met name botten en gewrichten, om haar oorspronkelijke stand weer aan te nemen. Quantum-Touch is toepasbaar op vrijwel alle gebieden, waaronder hoofdpijn en migraine, nek- en schouderpijn, rugklachten, ontstekingen, problemen met bekken, knie en heupen, maar zeker ook bij stress.

Door vanuit universele liefde te werken én met de juiste intentie, kan het resultaat van een behandeling worden vergroot.

Quantum-Touch ® leert je om te focussen en de levenskrachtenergie te versterken. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd. Er wordt een hoog trillingsveld gecreëerd rondom de te behandelen plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking, daar waar het lichaam het nodig heeft. De cliënt zal zich door de wet van resonantie op natuurlijke wijze aanpassen aan deze hoge trilling.

Quantum-Touch ® kan met alle andere therapieën gecombineerd worden. Of het nu acupunctuur, kinesiologie, Tai Chi is of bij het dagelijkse werk van fysiotherapeuten, verplegend personeel enz.

Quantum-Touch ® is niet alleen voor botten en gewrichten een bijzondere methode maar ook voor behandeling van pijn, ontstekingen en aandoeningen. Ook op emotioneel- en psychisch niveau heeft het reeds vele malen zijn uitstekende werking bewezen.

Bron: Quantum Touch Nederland